dijous, 11 de desembre del 2014

Ready, steady...go! Iniciem un nou curs escolar tot COMPARTINT PER APRENDRE. CURS 2014-2015

El projecte Sharing to learn (Compartir per aprendre) inicia un nou curs escolar.. i en van 6!!

Primer de tot donem la benvinguda a totes les escoles que us incorporeu al projecte i, molt especialment, a:
- Escola Pau Casals de Sant Joan Despí
- Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí
- Centres de Primària i Secundària de Gavà: Escola Marcel·lí Moragas, Escola Jacme March, Escola L'Eramprunyà i INS de Bruguers.
- Centres de primària i secundària de Viladecans: Escola Marta Mata, Escola Montserratina, Escola El Garrofer i INS Miramar.
- Centres de Primària i secundària de Sant Boi de Llobregat: Escola Marianao, Escola Benviure, Escola Vicente Ferrer i Institut Marianao.
- Centres de Primària i Secundària de Cornellà de Llobregat: Escola Mediterrània, Escola Antoni Gaudí i INS Esteve Terradas i Illa.

                                             WELCOME TO SHARING TO LEARN! 

El projecte va creixent i s'ha ampliat en diferents localitats, amb un total de 58 centres de les localitats d'Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Castelldefels, Collbató, Castellví de Rosanes, Sant Esteve Sesrovires, El Bruc, Esparreguera, Viladecans, Sant Climent de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Cornellà de Llobregat; amb la participació de The American School of Barcelona i The British School of Barcelona.

En segon lloc, us informem que aquest any no comptarem amb l'ajut del Sergio Martin que ha tornat al centre com a coordinador pedagògic. Aprofitem per donar-li les gràcies per la seva dedicació i contribució al projecte.

       Moltes gràcies i molta sort, Sergio!!

Per últim, us presentem la Concha Laplana i l'Agnès Corberó, les noves companyes de la secció que col·laboraran en el projecte Sharing to learn.

BONA FEINA!   GOOD JOB!  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada