dijous, 15 de maig del 2014

Experiència compartida. Així treballem als centres: Escola Montseny (Sant Just Desvern)

Sharing to learn: Let’s do the washing


L'alumnat de P5 de l’escola Montseny han treballat molt i han après moltes coses de “Clothes”. Hem fet moltes activitats com jugar amb les flashcards, memory games, boardgames i algunes worksheets

Per tal de donar per finalitzat el tema vam decidir fer la bugada i estendre la roba, i vam necessitar roba, dues cordes i agulles d’estendre roba. Vam combinar algunes flashcards del tema amb roba de veritat: hat, scarf, gloves, T-shirt, trousers, jacket, dress, socks and shoes.

Activitat
Es va dividir la classe en dos grups, un d’ells formava part de l’equip de l’Anna (la nostra LA de l’institut Sant Just) i l’altra grup formava part de l’equip de la Sara (la LA de l’ASB). La mestra anava controlant els dos grups i posant ordre entre els nens, ja que és una activitat bastant moguda.
Cada grup tenia sobre una taula una peça de roba de cada tipus. Abans de començar, les LA van repassar el vocabulari treballat mostrant la roba i preguntat com es deia en anglès. Un cop acabat el repàs, a cada nen se li atorgà un número. A continuació els números “one” havien d’estar preparats i quan la mestra deia una peça de roba havien d’agafar-la de la seva taula, agafar una agulla i estendre la roba a les cordes. Aconseguia un punt, el primer que  aconseguís estendre-la. L’activitat va continuar fins que a la taula ja no va quedar res de roba. Finalment, els dos equips van ser tan bons que van acabar empatant i guanyant tots dos una “sticker” com a premi.

També us presentem l'activitat que han realitzat l'alumnat de 6è de primària, anomenada Speaking about hobbies.

Cliqueu aquí per veure més fotografies.

Gràcies per compartir, Laura i Rosa Maria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada