dijous, 15 de maig del 2014

Experiència compartida. Així treballem als centres: Escola Espai 3 (Sant Joan Despí)


Som de l’escola Espai 3, de Sant Joan Despí. Aquest curs hem tingut la sort de comptar des de l'inici de curs amb dues Language Assistants: la Laura Barenblit, que ha estat ajudant el cicle inicial, i la Montse Figuera, que ha treballat al cicle superior. 
 
A la nostra escola tenim un calendari de celebracions de festes angleses distribuïdes per nivells al llarg de tota l’educació infantil i l'educació primària: Halloween, Bonfire, Thanksgiven, Christmas, Carnival, April Fool’s Day, Pancake Day, Saint Patrick, Saint Valentine, Easter i Saint George. La primera festa en què les LA van participar va ser la Halloween Parade, amb els alumnes de 3r, i l'última que hem celebrat, la  setmana abans de Pasqua, amb els alumnes de 1r, va ser la festa de EASTER

Aquest any hem treballat cançons, craftsel vocabulari necessari per participar en la Easter Hunt. S’ha revisat el vocabulari de colors i números i les estructures bàsiques (happy Easter, basket, chocolate, yummy, red, yellow, green, blue, purple… one, two, three, four…..nineteen, twenty, can you help me..? let’s hide and seek, look for the eggs, under the seat, on the tree, in the basket, let’s find out…, let’s count them, let’s share them and eat them…).  

Les dues LA vam participar amagant els ous de Pasqua per tot el pati, van donar a l'alumnat les instruccions necessàries per a l'activitat i la van dinamitzar excel·lentment! 

HAPPY EASTER, Laura and Montse!

Si cliqueu als següents enllaços veureu el material utilitzat i les fotografies de la sessió:
 Easter Cards, Easter Basket Cards i Photographs Easter Cards.


Gràcies per compartir, Flor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada