dimarts, 25 de febrer del 2014

Seminari d'intercanvi "Sharing to learn". Segona sessió.

El dia 18 de febrer es va celebrar la segona sessió del Seminari d’intercanvi “Sharing to learn” d'aquest curs, al Servei Educatiu d'Esplugues de Llobregat.

Durant la sessió, es va fer el retorn de les propostes de millora dels diferents aspectes organitzatius i pedagògics que es van subratllar durant la sessió anterior en diferents grups de treball. 

Per tal de satisfer les necessitats dels assistents i dels centres que formen part de projecte, vam oferir una eina organitzativa que pretén facilitar la comunicació dels mestres amb els LA i que enforteix les actuacions de l'alumnat de secundària: una pauta de planificació.

També, mitjançant una activitat grupal en rotació es van compartir diferents activitats reeixides que van ajudar a conèixer altres experiències, una de les peticions de caire pedagògic de la sessió anterior.
  
Aquí teniu la presentació digital de la sessió:


Al final es van repartir diferents exemplars del conte "Mary and her little lamb", facilitat pel Consulat dels Estats Units, per enriquir la biblioteca d'aula dels centres assistents. 
 



Si voleu veure totes les fotografies, cliqueu aquí.
  
BON TREBALL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada