dimecres, 3 de juliol del 2013

Experiència compartida. Així treballem als centres. Escola Vinya del Sastret. Sant Esteve Sesrovires.

Les mestres de l'escola Vinya del Sastret, de Sant Esteve Sesrovires, ens explica com ha treballat amb els language assistants, la Clara i la Paula.

My town

Els alumnes de 4t de primària de l’escola La Vinya del Sastret han tingut l’oportunitat, aquests últims mesos, de gaudir de l’experiència del programa Sharing to learn i disfrutar de la presència de les LA’s Paula i Clara.





Dins el marc d’activitats que es  realitzen dins l’aula de llengua anglesa, l’objectiu que es va marcar va ser fomentar la competència oral i escrita, aprofitant la presència de dos estudiants de l'institut amb un nivell avançat d’anglès.



My Town
  1. The circle. Competició entre grups a la classe. Es dibuixen dos cercles a la pissarra i un nen de cada grup, dos en total, es preparen al final de la classe. La LA diu en veu alta una paraula. Els nens corren a la pissarra i han d’escriure la paraula abans que ho faci el company. Guanya el nen que escrigui la paraula correctament més ràpid.
  2. My town. Entre tots els nens van dient paraules relacionades amb les ciutats que ja han après i també de noves. Es va creant una llista  a la pissarra que els servirà per repassar i assolir nou vocabulari.
  3. My town worksheet’s. Per parelles, cada nen completa una de les fitxes (Picture 1 or Picture 2 )  i després li explicarà al seu company de taula els edificis o instal·lacions que hi ha a la seva ciutat. Cliqueu aquí per veure les fitxes.
Moltes gràcies Alícia i Sònia !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada