dimecres, 3 de juliol del 2013

Experiència compartida. SI de Collbató.

L'Oscar Marzal, tutor dels Language Assistants del SI de Collbató, ens ha enviat un resum de l'opinió dels seus alumnes al participar en el projecte Sharing to learn. 

Opinió dels alumnes del SI Collbató sobre el projecte Sharing to Learn

En general, tots sis alumnes que han participat en el programa Sharing to Learn estan contents de l’experiència. Aquí van les seves opinions:

“És una molt bona idea que crec que hauria de seguir i expandir-se a més llocs. És una bona manera de millorar l’expressió d’una llengua important com l’anglès al mateix temps que ens divertim. És un bon projecte que no hauria de parar”. Adrià de la Torre.




“Personalment m’ha agradat molt participar en el projecte Sharing to Learn. És una bona manera de millorar l’anglès, tant els dels nens com el nostre, i posar-nos en el lloc del professor. També és bo per guanyar experiència amb els nens”. Guim Oliveras.







“Si ens demanéssiu de participar un altre cop, sens dubte ho tornaríem a fer. El comportament dels nens de vegades va ser bo i de vegades dolent, depenent del dia, però en general l’experiència va ser positiva. Els professors van fer un bon treball amb nosaltres i ens van ajudar a preparar les activitats que vam realitzar a l’aula. També ens van ajudar a comunicar-nos amb els nens, ja que coneixien els seu caràcter.
Pensem que aquest projecte ha estat un èxit i és molt interessant per a nosaltres i per als nens. Ens sembla que els nens han après molt vocabulari nou i expressions angleses”. Raúl García i Ingmar Schuurman.





“Aquest projecte ha estat molt interessant perquè ens hem posat en el lloc del professor i hem vist que no és feina fàcil. Tant els nens com nosaltres mateixes hem après molt d’aquesta experiència. Els nens perquè han après nou vocabulari d’una manera diferent. Nosaltres perquè ens havíem d’expressar només en anglès i ha estat una bona pràctica”. Esther Aparicio.


 
“Valoro molt positivament aquesta experiència. M’ha agradat molt poder tenir iniciativa i preparar les activitats que ens agradaven, com l’Scattergories o unes representacions teatrals. Ho tornaria a fer sense dubtar-ho”. Ariadna Ortega.


Gràcies, Oscar !! Congratulations, Language Assistants !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada