dimecres, 5 de juny del 2013

Acte Cloenda Curs 12-13. Projecte Sharing to Learn.


El passat dia 29 de maig de 2013 va tenir lloc a la Sala d'Actes de l'Institut Joaquim Blume, d'Esplugues de Llobregat, l'acte cloenda del projecte Sharing to Learn del curs 12-13.

A l'acte van assistir representants dels centres de primària participants i els Language Assistants que han participat a l'experiència i que pertanyen a:

- American School of Barcelona

- INS Sant Just

- British School of Barcelona.

- INS Montserrat Colomer

- SI de Collbató



També vam comptar amb la presència de Representants dels Ajuntaments implicats, de la Inspecció d'Educació i dels Serveis Territorials.









Va ser un acte entranyable que volia agrair la tasca compromesa i responsable d'aquest grup de joves que han realitzat una tasca d'aprenentatge-servei en llengua estrangera al llarg de tot el curs.

També va tenir cabuda un especial agraïment a tot el professorat que ha portat a terme l'experiència.



La sessió va començar amb un Workshop adreçat a tots els L.A. amb l'objectiu de compartir entre ells l'experiència que havien portat a terme.

Durant l'acte, es van passar uns vídeos que a continuació us reproduim i que van significar un regal molt emotiu per als Language Assistants.





primera part:


segona part:
 

Homenatge als L.A.



Thank you very much, Language Assistants!!!
Thank you very much, Teachers!!!

2 comentaris:

  1. Una iniciativa genial, a tots els nivells, un complement educatiu per a tots els participants. Felicitats a tots i força per a continuar treballant en projectes tant gratificants!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel vostre comentari!!

    Un agraïment que volem compartir amb tots els centres, els docents, els language assistants i l'alumnat, que l'han fet possible. Es tracta d'una tasca compartida de la qual tots n'hem après.

    Felicitats a tothom!!

    ResponElimina