dilluns, 4 de febrer del 2013

Only for teachers: Presentació del Projecte CxA a Collbató i Sant Esteve Sesrovires

El passat dia 15 de gener va tenir lloc l'acte d'Obertura del Projecte Compartir per Aprendre a les localitats de Collbató i Sant Esteve Sesrovires.

L'acte va comptar amb la presència del professorat de primària i secundària implicat en el projecte, les Direccions dels centres, la Inspecció d'Educació i també va assistir-hi el grup de Language Assistants dels Instituts de Secundària  que viuran l'experiència amb l'alumnat de les escoles de Primària.

La Directora Adjunta als Serveis Territorials d'Ensenyament, Mercè Parès, va explicar quins eren els objectius que pretenia aquesta experiència d'aprenentatge-servei en llengua estrangera. I la Inspecció, en nom de la qual va parlar l'Assumpta Bargalló,  per la seva part, també va donar suport al projecte. 

Durant aquella sessió es va realitzar el Workshop amb l'alumnat protagonista per donar petits consells per ajudar a treballar la competència oral a les nostres aules, que va ser conduït per la Coordinadora de Llengües Estrangeres al Baix Llobregat, Alícia Aguilar.

La part principal de l'acte va ser la trobada del professorat especialista amb els Language Assistants amb una pauta-guió per tal de coordinar-se i conèixer la tasca que anirien a desenvolupar als centres.

Si voleu veure la resta de fotografies, seguiu aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada