dimarts, 10 d’abril del 2012

Only for teachers: Els mestres compartim el projecte. 2a. Coordinació pedagògica.

Els mestres implicats en el projecte Sharing to Learn de totes les localitats implicades (Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Esplugues de Llobregat) ens vam trobar el passat dimecres 28 de març per tal de fer una sessió de treball conjunta per tal de poder "compartir per aprendre".

Amb els centres hi van participar tots els agents actius del projecte: La professora de l'INS Sant Just, un dels Coordinadors de l'American School, l'Assessor LIC dels Serveis Educatius Baix Llobregat VIII  i els coordinadors del projecte des dels Serveis territorials d'Ensenyament al Baix Llobregat.

La trobada va tractar aspectes relatius al funcionament i organització del projectes i la part principal va consistir en un espai de reflexió per explicar la nostra visió i percepció del projecte i poder COMPARTIR activitats que fem amb els language assistants i que podrien transferir-se als nostres centres.

No tenim dubte que va ser una sessió molt profitosa, on vam poder enriquir-nos amb les aportacions dels diferents centres.

D'aquest sessió va sortir el "logo oficial" que representarà a partir d'ara al projecte "Sharing to Learn" (el veieu a la següent entrada)

També vam tenir ocasió de presentar l'informe de valoració-reflexió del projecte, que es va realitzar a partir de les aportacions dels centres mitjançant un formulari on-line. 

Us deixem les fotos de la trobada i l'informe per si el voleu consultar:




Agraïm la predisposició i col·laboració de tot el professorat implicat. Aquella tarda es va fer realitat el lema que ens uneix: "Compartint aprenem".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada