dijous, 12 de novembre de 2015

Ready, steady...go! Iniciem un nou curs escolar tot COMPARTINT PER APRENDRE. CURS 2015-2016 El projecte Sharing to learn (Compartir per aprendre) inicia un nou curs escolar.. i en van 7!!


Primer de tot donem la benvinguda a totes les escoles que us incorporeu al projecte:

- Centres de primària i secundària de Cornellà de Llobregat: institut Francesc Macià, escola Anselm Clavé, escola Els Pins i escola Sant Miquel.

- Centres de primària i secundària de Gavà: institut El Calamot, escola Salvador Lluch i escola Joan Salamero.

- Centres de primària i secundària de Viladecans: institut Viladecans, escola Enxaneta, col·legi Santo Tomàs.

WELCOME TO SHARING TO LEARN! 

El projecte va creixent i enguany ja som 68 centres de les localitats d'Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Castelldefels, Collbató, Castellví de Rosanes, Sant Esteve Sesrovires, El Bruc, Esparreguera, Viladecans, Sant Climent de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Cornellà de Llobregat; amb la participació de The American School of Barcelona i The British School of Barcelona.

En segon lloc, us informem que aquest any no comptarem amb l'ajut de l'Agnès Corberó, la Concha Laplana i la Nerea Larrañaga. Aprofitem per donar-vos les gràcies per la vostra dedicació i contribució al projecte. 

Moltes gràcies i molta sort, Agnès, Concha i Nerea!!

Per últim, us presentem el Ricard Pérez, el nou company de la secció que col·laborarà en el projecte Sharing to learn i que coordinarà la zona 3 (Cornellà, Espareguera i Sant Boi de Llobregat).

BONA FEINA!   GOOD JOB!   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada