divendres, 25 d’octubre del 2013

Acte d'inici de curs a Esparreguera

El curs a Esparreguera va ser inaugurat el dilluns 21 d'octubre, a l'institut El Cairat. Els mestres i professors/es especialistes, juntament amb els Language Assistants, van ser rebuts pel director del centre, en José Ma Hernández Cobos, qui va fer referència a l'educació com a arma poderosa, com a revolució per poder canviar el món. A més, va acostar-se a la filosofia del projecte Sharing to Learn quan va reflexionar sobre el capitalisme i el mercantilisme, oposats a l'experiència de l'alumnat com a Language Assistant, la qual superposa el compromís cívic i ciutadà al benefici econòmic. 

El discurs institucional va ser a càrrec de la directora adjunta dels Serveis Territorials, la Sra. Mercè Parés, qui va presentar la paradoxa d'aquest petit, aparentment, però gran projecte que els LAs protagonitzen.

Després de tracta-ne diferents qüestions organitzatives es va donar pas a la trobada del professorat especialista amb els LAs, un moment que van aprofitar per coordinar-se i COMPARTIR il·lusions i diferents punts de vista. 

Es va tancar l'acte amb el pica-pica que ens va oferir la Direcció del centre, a la qual agraïm la seva hospitalitat. Va ser un plaer iniciar el curs amb tanta empenta... 

COMENCEM!

Aquí veureu totes les fotografies de l'acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada