dimecres, 15 de maig del 2013

Experiència compartida. Així treballem els centres: Escola La Roureda. Sant Esteve Sesrovires



Els nens i nenes de 4t de primària de l'Escola la Roureda de Sant Esteve Sesrovires han participat aquest any en el projecte "Sharing to learn" i s'han beneficiat d'una experiència única per millorar, sobretot, la seva capacitat per expressar-se oralment en llengua anglesa.

S'han realitzat tot tipus de tasques orals, des de tallers, la finalitat preferent dels quals era la comunicació entre els propis alumnes i entre els alumnes i les LA's, l'Helena i la Marian, fins a activitats amb cançons i arts plàstiques amb l'únic objectiu de poder practicar i millorar certes estructures gramaticals en llengua anglesa.

Una d'aquestes tasques tenia com a objectiu conèixer diferents aspectes sobre els dinosaures. A partir d'una cançó sobre aquests animals que agraden tant l'alumnat s'han realitzat diferents treballs relacionats amb les parts dels dinosaures, el que podien fer i aspectes sobre la seva mesura.

Inicialment els nens explicaven els coneixements previs que tenien sobre aquestes enormes criatures que van ocupar la terra molts anys enrere.

Si voleu portar a terme aquesta experiència a la vostra aula us facilitem les eines que nosaltres hem fet servir:


Dinosaurs song:


Moltes gràcies Jordi !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada