dimecres, 10 d’abril del 2013

Experiència compartida. Així treballem als centres: Centres de Sant Esteve Sesrovires.

Des del municipi de Sant Esteve Sesrovires ens fan arribar l'enllaç del video de la televisió local (rtv10)  que parla de l'anglès a les escoles.

En aquest video podem veure l'experiència d'aprenentatge-servei en llengua estrangera que els centres de Sant Esteve Sesrovires han començat enguany. De la mateixa manera passa al municipi de Collbató amb el SIN Collbató i les escoles La Salut i Mansuet.

D'aquesta forma, alumnes de l'Institut Montserrat Colomer fan la tasca de Language Assistants a les escoles La Roureda i Vinya del Sastret tot ajudant, un cop a la setmana, a treballar la competència oral en llengua anglesa des del punt de vista de la producció oral.

L'objectiu final és millorar, d'una banda, l'habilitat oral en llengua estrangera de l'alumnat de primària i, per una altra, afavorir en l'alumnat de Secundària la participació activa en un servei que es porta a terme en una comunitat i satisfà les seves necessitats, tot despertant el compromís social i valors altruistes. NO us perdeu el video a continuació:



També s'ha fet difusió de l'experiència des del lloc web de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, que podeu visualitzar seguint aquest enllaç.

Gràcies per fer la difusió del Projecte Compartir per Aprendre!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada