dimecres, 10 d’abril del 2013

Experiència compartida. Així treballem als centres: Escola Gran Capità. Sant Joan Despí


L’escola Gran Capità,de Sant Joan Despí, participem en el projecte Sharing to learn amb sis alumnes de l’Escola Americana. Estan distribuïts de la següent manera: 

Cesc Clavé i Eduardo Montesdeoca col·laboren amb els alumnes de 1r de primària, 
Zoe von Gerlach i Lucía Muntadas Prim amb els alumnes de 3r de primària i 
Paulina Molinari i Hugo Madge a 5è de primària.

Aprofitem la visita d’aquests alumnes els dimecres a la tarda per treballar a les diferents classes la llengua anglesa aprofitant la seva dicció per aprofundir en la comprensió i l’expressió oral dels nostres nens.

Per treballar la festivitat de Easter (podeu descarregar-vos el dossier general de feines des d'aquest enllaç), des de l’escola vam preparar diferents activitats, cançons, poemes, jocs… que amb l’ajuda dels alumnes de l’Escola Americana vam dur a terme.

Primer de primària
A la classe de primer es va preparar un petit dossier amb diferents activitats sobre la Pasqua als països anglosaxons. Els language assistants ens van explicar la tradició americana de trobar ous amagats i també la de pintar-los. Vam fer el laberint i després vam traduir el vocabulari bàsic de Pasqua. Van pintar un ou amb molts colors i així també repassàvem els colors.

Tercer de Primària

Per introduir el vocabulari d’aquesta festivitat, vam fer una activitat de mots encreuats on 


paraules desconegudes pels nens van estar explicades per les language assistants amb la finalitat de ser apreses. Després les noies de l’Escola Americana van llegir i interpretar el poema “Five Little Rabbits” que després van aprendre i representar els alumnes. Finalment, van seguir unes instruccions per realitzar un petit manual: una targeta de felicitació de Pasqua.

Cinquè de Primària
Els alumnes de cinquè van tenir la sort de poder compartir aquesta experiència, no només amb els alumnes de l’Escola Americana, sinó que també amb dos alumnes que estaven d’intercanvi natius de Nova York. Els van explicar quines tradicions segueixen per celebrar Easter. Els nostres alumnes van mostrar molta curiositat i van aprofitar per fer moltes preguntes. Després, la Paulina i l’Hugo van donar diverses instruccions als alumnes per tal de trobar els ous amagats que hi havia per tota la classe. Un cop els van trobar van poder pintar-los.

Si voleu veure la resta de fotografies, podeu seguir aquest enllaç.

Agraïm a tots els mestres participants a l'experiència el treball realitzat i el compromís amb el projecte!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada