dijous, 21 de març del 2013

Experiència compartida. Així treballem als centres : Escola Canigó



A l’escola Canigó, de Sant Just Desvern, participem en el projecte compartir per aprendre en dos cursos P5 i 2n

Amb els nostres Language Assistants planifiquem els “topics” a treballar al llarg del trimestre i es van canviant entre ells el tipus de joc o recurs a utilitzar. 

Aquestes 2 últimes setmanes hem treballat les accions i, com sempre, repassant tot el que hem treballat al llarg del curs. Això els agrada perquè els dóna seguretat i afavoreix la participació.  

 La Maria del IES, en David i la Lola de la American school estan a 2n. El will i la Natasha amb la Júlia del IES estan a P5. Ells pensen un joc a fer o busquen un recurs a Internet. Nosaltres els assessorem, els diem com poden fer que l’activitat sigui més profitosa i també, a vegades els preparem material per a treballar a la PDI ( jclics  propis, notebooks,..) Però el que ens sembla més interessant és veure com es desenvolupen els diferents jocs i com el nens, ja acostumats a jugar en anglès, interactuen i es comuniquen amb els LA.


Per això els hem demanat la seva opinió i que ens expliquin ells mateixos el joc que estan realitzant. Podeu gaudir amb el text resultant tot fent clic aquí.

ALBUM DE FOTOS DELS "CORNERS"


ALBUM DE FOTOS DEL NOTEBOOK

 JCLIC DE SEGON

 JCLIC DE P5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada