dimarts, 26 de febrer del 2013

Only for teachers: 2a. Sessió Seminari d'Intercanvi Sharing to Learn amb mestres

El passat 18 de febrer va tenir lloc a la sala Annexa als Serveis Territorials d'Ensenyament al Baix Llobregat la Segona Sessió del Seminari d'Intercanvi Sharing to Learn.

Durant dues hores, els mestres que participen activament a l'experiència tenen un espai per poder compartir, reflexionar i treballar conjuntament al voltant de la competència oral com a objectiu prioritari que persegueix el projecte.




La sessió va tenir 3 parts. A la primera part es van donar informacions vàries relacionades directament amb el projecte i d'altres relacionades amb l'ensenyament-aprenentatge de les llengües estrangeres. A continuació, els mestres van dividir-se en tres grups i van treballar una tres activitats de la pestanya superior del nostre bloc (activitats d'autoaprenentatge). L'objectiu era donar diferents idees de com les podríem treballar al nostre centre amb l'ajut dels LANGUAGE ASSISTANTS. A més, es van definir les estructures comunicatives que calia treballar en cada una d'aquestes així com el vocabulari específic. El resultat de treball docent, dividit segons els grups que s'havien creat (EDUCACIÓ INFANTIL, CICLE INICIAL i CICLE MITJÀ), el podeu visualitzar seguint aquest enllaç.

Al final de la sessió van reflexionar a l'entorn de com reforçar les situacions d'ensenyament-aprenentatge i es va presentar un model de fitxa que serà analitzat i co-avaluat a la propera sessió.

Una mestra, la Mireia García, de l'ESC GARIGOT, ens va facilitar el nom d'un lloc web per poder construir uns daus a partir d'unes plantilles i així portar a terme l'activitat que proposaven. Aqui teniu el link, que forma part d'un lloc més complet amb molts més recursos (http://mes-english.com/).

Si voleu veure la resta de fotografies de la sessió seguiu aquest enllaç


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada