dimecres, 31 d’octubre del 2012

Only for teachers: Dades per organització d'agenda de centre.


Benvolgut/da director/a, 
Us detallem tres informacions entorn al projecte Sharing to learn com a centre participant:

1.- Us recordem que avui, dimecres 31 d'octubre de 2012, els language assistants de l'escola Americana no assistiran als centres, tal com constava al calendari del present curs.



2.- Seminari d'intercanvi : Sharing to learn 2012-13.




Tal com es va acordar el curs passat a la darrera valoració del projecte, les coordinacions pedagògiques entre el professorat especialista participant en el projecte hauran de realitzar-se fora de l'horari lectiu. Per tal de realitzar aquestes coordinacions i poder reconèixer la tasca realitzada pel professorat, hem creat un seminari de coordinació semipresencial. Els/ les mestres especialistes haurien de fer la inscripció al següent enllaç , on trobaran la informació detallada del seminari. 

El codi de l'activitat és 3000030503.


El període d'inscripció és del 5 al 14 de novembre, ambdós inclosos.                                  

El calendari de les sessions presencials és :
Dilluns, 19 de novembre de 2012 
Dilluns, 18 de febrer de 2013 
Dilluns 15 d'abril de 2013

L'horari de les sessions presencials serà de 17:30 a 19:30h. 
El lloc de realització de les sessions presencials serà : C. Hospitalet 9-11 08980 Sant Feliu de Llobregat. 


Certificació de l'activitat : 20 h, 3 sessions presencials + sessions de treball a l’aula ( seguiment  i acompanyament dels LAs ) + sessions telemàtiques ( Bloc Compartir per aprendre ).



3.- Visites als centres participants :


Per tal de millorar l'acompanyament dels Language assistants als centres i fer el seguiment del desenvolupament del projecte, el Sr. Robin Berting, coordinador de The American School of Barcelona, anirà visitant els centres participants al llarg del curs escolar. També la Coordinadora Territorial de Llengües, Sra. Alícia Aguilar, visitarà els centres, de la mateixa manera que ho va fer el curs passat. A l'adreça institucional del centre i a les dels mestres implicats en el projecte s'ha enviat la proposta de calendari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada