divendres, 1 de juny del 2012

Acte de Cloenda del Projecte Sharing to Learn 2012. Fotos

Dimecres, 30 de maig de 2012, va tenir lloc l'Acte de Cloenda del Projecte Sharing to Learn al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat.

Va ser un acte molt emotiu, amb la presència de la Directora Adjunta dels Serveis Territorials, Mercè Parés, La Inspecció d'Educació, El Cap de Secció de Serveis Educatius i Formació Permanent dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Baix Llobregat, Eduard Cirera,  Regidors municipals, El Director de l'Escola Americana, i representació dels centres del Departament d'Ensenyament.

A l'acte van assistir també tots els Language Assistants que han participat al projecte durant el curs 11-12. L'objectiu era remarcar i agrair la tasca realitzada durant el curs per part de tots ells.

Un seguit de parlaments, un parell de videos, i el lliurament de diplomes acreditatius, tant als Language Assistants com als centres implicats, van ser els elements claus de la celebració.

Els Language Assistants van prendre la paraula en boca de quatre dels seus integrants, dos de l'Escola Americana i dos de l'Institut de Sant Just, que van descriure, en primera persona, els seus sentiments i les seves vivències davant el projecte.

Els nens i nenes del projecte van estar presents amb un divertit video que els va donar la paraula i  que també podeu veure a l'entrada següent d'aquest bloc (gràcies, mestres, per la vostra implicació!!).

Vam marxar molt animats, pensant com es pot continuar mantenint aquest esperit positiu i interessant durant el proper curs, 2012-2013.

GRÀCIES A TOTS I TOTES PELS VOSTRES COMENTARIS I FELICITACIONS!!

LA RESTA DE FOTOS les podeu veure aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada