dimarts, 8 de maig del 2012

Així treballem als centres : Escola Folch i Torres. Esplugues de Llobregat.


Els alumnes de 4t de l’escola Folch i Torres enguany han participat amb un projecte aprenentatge amb alumnes de l’INS La Mallola, amb la intenció d’incorporar-se el curs vinent al projecte SHARING TO LEARN. Cada dimecres a la tarda, en grups de sis, la Macarena i la Natàlia els encoratgen  a parlar, a llegir i a entendre les explicacions, els jocs i els exercicis que fan en anglès.

Aquestes dues estudiants de l'Institut La Mallola porten a terme aquestes activitats a l’aula d’anglès i utilitzen el material didàctic que ja hi ha preparat.

Amb l’ajut de l’especialista responsable d’aquesta àrea, valoren les activitats dutes a terme i en funció de les característiques del grupet d’alumnes, les adeqüen convenientment. Per a elles això requereix també un esforç perquè les han de presentar i explicar, resoldre dubtes, posar exemples...i tot en anglès!

Els nens i nenes esperen amb delit que arribi el dimecres perquè els agrada compartir amb elles jocs i aprenentatges. És una manera diferent de practicar l’anglès amb altres persones i una evidència clara que parlant idiomes, el nostre entorn s’eixampla.

Ja estem desitjant participar el curs vinent en el projecte Sharing to Learn.

Si voleu veure més fotos, feu click aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada