dimarts, 24 d’abril del 2012

Així treballem als centres : escola Lola Anglada. Esplugues de Llobregat

Cada dimecres a la tarda, els alumnes de 2n de Primària de l'escola Lola Anglada, d'Esplugues de Llobregat, reben la visita dels Language Assistants (L.A.) : el Daniel i la Camila. Ells ajuden i col.laboren amb els mestres especialistes en treballar la competència oral en llengua anglesa. Després de les rutines (salutacions, data, Temps...), l'alumnat distribuït per grups tria de forma autònoma les fitxes amb les que volen treballar. D'aquesta forma, cadascú escull un topic i la tasca realitzada pels languages assistants consisteix en anar passant per les diferents taules i reforçar, principalment oralment, aquest vocabulari.
 
En d’altres ocasions, la classe es distribueix en “centres” o racons on les activitats prenen un format de joc de taula: Memory Games, Card Games,  Board Games and Dominoes. Aquí els L.A. guien i dirigeixen el joc i ofereixen un model de llenguatge ric i espontani.



Si el temps (weather) ho permet, la classe s’organitza en dos grups (playground & classroom) i canviem a la mitja part.



També els L.A. expliquen o llegeixen contes, o simplement col·laboren en el desenvolupament de les activitats proposades al llibre si així és necessari.



Les nenes i els nens els reben amb afecte i interès. I les sessions acaben amb un “See you next Wednesday”.

Els languages assistants ens ajuden molt !!
  

Si voleu veure més fotos, feu click aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada