dimecres, 7 de març del 2012

Experiència compartida. Així treballem als centres. Escola Canigó. Sant Just Desvern.


Cada dimecres, la Júlia i la Tatijana ens acompanyen a la tarda i fan anglès amb els alumnes dels dos grups de P-5 de la nostra escola, el Canigó. El passat 22 de febrer l'Alícia ens va visitar per veure com treballem a classe.

Normalment aprofitem la col·laboració de les nostres ajudants per a fer un repàs dels temes que, o bé estem treballant en aquell moment, o bé ens han resultat més difícils i necessitem practicar una mica més. Així, aprofitem per dividir la classe en tres petits grups i treballar més fàcilment el vocabulari o les estructures més importants.

En primer lloc, cantem junts la “Hello song” i saludem tots alhora a les nostres language assistants. Seguidament, per tal d'aprofitar el temps al màxim, dividim el grup en 3 subgrups de 8 ó 9 nens cadascú. Cada petit grup comença fent una activitat que durarà uns 10 minuts aproximadament. Una de les activitats sempre és amb la PDI, mentre que les altres dues poden ser una història, una cançó, un joc amb flashcards, un joc amb material físic... Aquesta setmana vam treballar el temps i la roba. La Júlia va fer l'activitat de la PDI, mentre que la Tatijana va portar roba de casa seva i va introduir el vocabulari amb un joc. El tercer grup treballava el temps amb diferents flashcards.

Quan els 10 minuts s'han acabat, cada grup canvia de lloc i passa a fer la següent activitat, i així fins que tothom ha realitzat totes tres. El temps se'ns passa de seguida, ja que aviat arriba l'hora d'acomiadar la Júlia i la Tatijana fins la setmana següent!  

Totes dues classes, dofins i balenes, esperem amb molta il·lusió l'arribada dels dimecres a la tarda, ja que les dues ens ajuden a aprendre molt i ens preparen unes activitats d'allò més divertides!

Voleu veure com treballem? Aquí teniu les fotos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada