divendres, 29 d’abril del 2011

Contes per a estones: Contes diversos.

Sis històries divertides extretes del NIVELL 2 de la pàgina ANGLES365
Realitzades amb molt poc text i molt fàcils. Si voleu explorar altres nivells, feu clic AQUÍ.

Experiència Compartida: Presentacions per al nostre projecte.

Hem recuperat una presentació que uns alumnes de 6è de l'escola SOLC, de Barcelona Ciutat, van fer per passar als companys i companyes més petits...Us mostrem una de les presentacions perquè podria ser una BONA PRÀCTICA per tal que els alumnes més grans dels vostres centres poguessin fer contes (inventats o no) a les classes d'anglès i TAC per a l'alumnat de Cicle Inicial que fa el projecte SHARING TO LEARN... O també ho poden fer els d'ESO per als centres de primària d'adscripció.... Una bona idea, oi? Us hi atreviu?

Experiència Compartida: Què pensen els "Language Assistants"

La Marta Vernet, de l'ASB (Escola Americana-Esplugues de Llobregat) ,ens envia un document curiós: és una mirada sobre el pas d'alguns alumnes del curs passat per aquesta experiència de "Compartir per Aprendre". Des de la seva visió adolescent, expliquen com van viure l'experiència, el contacte amb l'alumnat, amb el professorat... Val la pena!
Gràcies, Marta!

divendres, 15 d’abril del 2011

COMPARTIR X APRENDRE TV: CANÇONS PER A LES VACANCES

Si linkeu aquest bloc des de la pàgina web del centre, els nens i nenes podran veure la NOSTRA TELEVISIÓ: CxAtv: un munt de cançons divertides per aprendre i divertir-se... 

Bones vacances i fins la tornada!!
FUN SONGS:


Contes per a estones: THE UGLY DUCKLING (nova versió)

Una nova versió del conte "The ugly duckling"... Les imatges són molt boniques...

only for teachers: Una guia per pronunciar bé.

Un company ens passa un link interessant, es tracta de FORVO, la guia de pronunciació més gran que existeix. Si mai t'has preguntat com es pronuncia una paraula o frase, pots demanar-ho. També pots compartir la teva pronúncia nadiua amb els altres. Una web per COMPARTIR i per APRENDRE... Interessant, no?

contes per a estones: Contes del Taller Storytelling

Us fem a mans els contes que es van treballar el dia 7 d'abril de 2011 al taller de contes per a mestres d'anglès de primària.

A veure si us engresqueu a posar-lo en pràctica amb l'alumnat (podeu animar als LANGUAGE ASSISTANT a fer-lo a l'aula!!).

experiència compartida: The Lantern Plus


La  Marta Vernet, de l'ASB, Escola Americana d'Esplugues, ens envia un document per compartir-lo amb la comunitat que participem al bloc. És una revista educativa dirigida a la comunitat de l' ASB que parla de projectes educatius que es treballen al centre. En aquesta primera edició el tema de la revista gira a l'entorn de projectes integrats. Trobareu exemples des de Kinder 3 a 5é de primaria.

Comenta la Marta: "Encara que no explica les experiències al detall si que es una bona eina per inspirar els Mestres que vulguin treballar projectes de forma integrada. Esperem que us agradi."

Moltes gràcies, Marta!


 

dijous, 7 d’abril del 2011

song: finger family

Una cançó per treballar la família:

I unes activitats per treballar el tema

Only for teachers: mil i un ppt's i altres recursos a la teva disposició.

A la pàgina PPPST podeu trobar un llistat enooooooorme de presentacions i altres recursos sobre els temes més variats que us pugueu imaginar i que us poden ajudar a fer presentacions a l'aula, a explicar algun tema, a il·lustrar un vocabulari que treballeu... Feu-li una ullada perquè val la pena..

divendres, 1 d’abril del 2011

SHORT GAME: LADYBUGS

Ajudeu la marieta a arribar a casa seva: cada cop és més difícil!!

SONG: LITTLE LADYBUG