dijous, 24 de març del 2011

TALLER DE CONTES EN ANGLÈS PER A MESTRES

Benvolgut/da director/a,

Amb la col·laboració del Consolat nord-americà hem organitzat un taller d'Storytelling per a mestres d'anglès de primària.

El taller es realitzarà a l'Àrea de Serveis a la Persona (educació) de l'Ajuntament de Sant Joan Despí (Av. Barcelona, 41; just davant de l'estació Fontsanta de la línia T2 del Trambaix), el dijous dia 7 d'abril, de 16h. a 18h.

Aquesta actuació va destinada, prioritàriament, a les escoles de les poblacions d'Esplugues, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern que participen en el projecte col·laboratiu "Sharing to learn" (compartir per aprendre) amb l'Escola americana.

Tenint en compte, però, que la capacitat de la sala on es realitzarà el taller permetrà d'encabir-hi més professionals, s'acceptaran inscripcions de tots els centres del Baix Llobregat. L'adjudicació per participar en el taller (amb una capacitat màxima per a 60 mestres) es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció

En el cas d'haver-hi la inscripció de més d'un professional per centre, es prioritzarà la presència del màxim de centres possible, i per tant es prioritzarà la inscripció d'un professional per centre.

Caldrà fer la inscripció a través de l'enllaç que us facilitem a continuació fins el divendres dia 1 d'abril:


El dilluns 4 d'abril confirmarem personalment als professionals que hagin fet la sol·licitud l'acceptació de la seva inscripció al taller.

T'hi esperem!!
Secció de Serveis Educatius i Formació Permanent.
Serveis territorials Ensenyament al Baix Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada