dimecres, 14 de desembre del 2011

Experiència compartida: Així treballem als centres. ESC Gran Capità.


Un altre centre de Sant Joan Despí, l'escola Gran Capità, ens explica l'experiència amb els seus language assistants.

ACTIVITAT   3r  PRIMARIA
El passat 23 de novembre, com cada dimecres des d’octubre, van venir a la nostra classe dos estudiants de l’ American School. Aquesta vegada ens tocava repassar. Vam treballar el vocabulari relacionat amb la família i vam fer un arbre genealògic mitjançant fitxes.
Va estar una experiència molt  positiva ja que les language assistants, l'Alexandra i la Seokyoung, ens ajudaven a pronunciar correctament  el  vocabulari i ens van fer  jocs per endevinar qui era cada membre de la família. Però, el millor de TOT va ser quan al final de la sessió ( com en les anteriors),  ens regalaren a cadascú  una enganxina i una gominola! GRÀCIES!

ACTIVITAT   5è  PRIMARIA
Des del  5 d’octubre cada dimecres venen a la nostra classe dos language assistants: una nena que es diu Camila i un noi que es diu James. Són molt simpàtics!
Vénen a parlar amb nosaltres  en anglès i a ajudar-nos  a saber-ne més. Fem converses, juguem al "bingo", treballem fitxes, … També aprofitem aquestes sessions per aprendre coses relacionades amb altres assignatures, com, per exemple, treballar  temes de Coneixement  del  Medi,  però en anglès.

Són molt bons professors!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada