dimarts, 22 de novembre del 2011

Experiència compartida: Així treballem als centres. ESC Sant Francesc d'Assís.





Les Language Assistant de l'Escola Sant Francesc d'Assís, de Sant Joan Despí són l'Andrea, la Carolina i l'Emilie
El passat dia  9 de novembre vam anar a veure la bona tasca que MESTRES-ALUMNES i les LANGUAGE ASSISTANTS  fan els dimecres a la tarda.
Així ens parla l'escola del projecte:
"La nostra escola considera com a molt valuós aquest projecte.
L’objectiu del projecte és també el nostre objectiu: El valor del compartir s’ha de treballar des dels centres educatius:Sharing to learn, sharing to teach, sharing to live in a more human world.
Hem dividit el conjunt d’alumnes de 5è de la nostra escola en tres grups. Tots els grups, setmanalment (un dimecres cada grup), participen en cada taller. Hem programat una sèrie de 8 tallers per a tot el curs escolar.
Tres alumnes de l’Escola Americana ofereixen els seus coneixements de la llengua anglesa als nostres alumnes de 5è.
Han assajat i practicat una coreografia de la cançó que la Shakira va cantar en el mundial de futbol “It’s time for Africa”.
Ara juguen amb els dibuixos del Wally: la llengua vehicular al taller és l’anglès.
Els nostres alumnes escolten i s’acostumen a sentir un accent anglés correcte fonèticament i elles senten el plaer d’ensenyar a uns alumnes poc més jovenets que elles.
Admirem i valorem molt positivament les iniciatives personals d’aquestes noies de l’American School, disposades sempre a col·laborar.
Valorar, fomentar i fer possibles les iniciatives personals dels alumnes és, pensem, la millor manera de motivar per aprendre."

Si voleu veure més fotos, només cal que feu clic aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada